Vellykket arrangement - i år igjen

Den tradisjonelle Porsmydagen  ble arrangert lørdag 6. juni 2015.

 I år var det ekstra spenning med hensyn til været. I dagene før arrangementet var værmeldingen ganske stabil; forholdsvis bra vær hele uken, men regn hele lørdagen. Et kraftig tordenvær natt til lørdag understreket at dette ikke kom til å bli særlig festlig. Men heldigvis været ble mye bedre enn forventet, og da arrangementet startet, var det riktig bra. Folk møtte opp i et stort antall, og kunne hygge seg i solskinnet på gårdstunet.

Publikum strømmet til, og selv om noen kom og noen gikk underveis, må det ha vært minst et par hundre mennesker innom i løpet av dagen.

Det var tilbud om omvisning, eventyrstund for barn, og demonstrasjon av forskjellige akiviteter. Det var smaksprøver på smør, lefsebaking og flatbrød. Det var også en utstilling av veteranbiler.

Kafeteriaen var et viktig element i arrangementet. Her var det et stort utvalg av kaker i tillegg til vafler og sveler. Loddsalg hørte også med, både i form av åresalg og lodder på bok.

Det ble et flott arrangement der de frammøtte fikk en hyggelig prat sammen i koselig lag.

Når det gjelder inntektene for dagen er ikke det eksakte beløpet helt klart. De kom ikke opp mot rekordåret for noen få år tilbake, men det kom inn mer penger enn i fjor...

Du kan se bilder fra begivenheten ved å klikke på pilen på høyre side i Fotoalbum i menyen til venstre. Porsmyrdagen 2015 kommer så fram i linjen under. Du kan klikke på ønsket bilde, eller se på alle i en serie. Nede i høyre hjørne trykker du på knappen for å få bildene i fullskjermmodus.